Geurbeleving

Een Wereld van Geurbeleving Ontdekken – Meester in Geur Advies.

Geuren hebben de kracht om herinneringen te wekken, stemmingen te veranderen en emoties te beroeren. Stel je voor dat je de kunst van geurbeleving kunt beheersen en je eigen unieke geur-of parfumcreatie kunt realiseren. Bij NatuurPlus geloven we dat geuren een verhaal kunnen vertellen en een diepgaande indruk kunnen achterlaten. Wij zijn hier om je te begeleiden in deze betoverende reis naar olfactorische perfectie.

Onze diensten omvatten:

Persoonlijk Parfum Advies

Ontdek je persoonlijke geurprofiel en laat ons je helpen bij het vinden van het perfecte parfum dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Parfumworkshops

Leer de geheimen van de parfumindustrie kennen en creëer je eigen unieke geur onder begeleiding van onze experts. Parfum Marketing: Als je een parfumlijn wilt lanceren, helpen we je bij het ontwikkelen van een betoverend merkverhaal en een doelgerichte marketingstrategie.

Geurcomposities

Verrijk je cosmeticaproduct met een doeltreffende geurcompositie.

Geurbelevingsadvies

Gebruik geur als een krachtig hulpmiddel om de sfeer in je huis, winkel of evenement te transformeren en te verrijken. Geurpanel: Doe beroep op het oordeel van een geurpanel om je product te testen op zijn geurpotentie.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door de magische kracht van geur!
Zend een email naar johan@natuurplus.be voor de mogelijkheden en prijsvoorstellen.

Geuradvies op maat

Bij NatuurPlus begrijpen we dat geuren persoonlijk en intiem zijn. Daarom bieden we maatwerkadvies dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Of je nu een passie hebt voor parfums, een bedrijf in geurbeleving runt, je cosmeticacreaties wil verrijken met een verleidende geurcompositie of gewoon wilt ontdekken hoe geur je dagelijkse leven kan verbeteren, wij zijn hier om je te inspireren en te begeleiden.
Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van geurbeleving en parfum met de expertise van NatuurPlus. Laten we samen geuren tot leven brengen en herinneringen creëren die blijven hangen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je betoveren door de magische kracht van geur!

LOCATIE: Veldhoek 33, 9931 Lievegem

OPEN: Enkel open op de 4e zondag van de maand wanneer er ook zelfpluk mogelijk is.
Uitzonderlijk open op specifieke momenten waarop er events plaats vinden.