Kruidenmixen - grof gemalen - 10% zeezout
Crunchy mengsels geïnspireerd op smaakmakers uit de exotische keuken op basis van 90% lokale grondstoffen en 10% zeezout. Deze mengsels bieden een lokaal antwoord op exotische essentials zoals Gomasio, Dukkah, Za’Atar, …..
Kruidenstrooisel die breed inzetbaar zijn als broodbeleg, dip of smeersel in een gediversifieerde natuurkeuken. Ze voegen een discrete smaak en geur toe aan warme en koude gerechten. Eenmaal gekend, verdwijnen ze niet meer van de keukentafel.
Het geheim? tot stand gekomen in een evenwicht van mens en natuur op basis van lokale planten.
Toont alle 4 resultaten
Gomasio DUINDOORN – BIO
€9,90 – €64,40Ingrediënten van biologische oorsprong: duindoorn, goudsbloem, koriander, chili hot lemon, mariadistel, mosterd, mierikswortel en zeezout.
Allergenen: bevat mosterd
Een uniek tafelstrooisel die erg goed past bij de (na)ZOMER groeikracht.
Toevoegen aan soepen, groentenstoofpotten, rijst- en graanbereidingen.
Combinaties: o.a. met geitenkaas of feta, pompoen, wortel, ….
Gomasio PAPRIKA zoetpunt – BIO
€9,90 – €64,40ngrediënten:
paprika, venkel, karwij, provencaalse kruiden (rozemarijn, basilicum, tijm, bonekruid, majoraan, marjolein), daslook, goudsbloem en zeezout
Allergenen: kan sporen van mosterd bevatten
Een uniek tafelstrooisel die erg goed past bij de ZOMER groeikracht.
Toevoegen aan tomatenbereidingen, rijst- en granengerechten.
Gomasio POMPOENPIT – BIO
€9,90 – €64,40Ingrediënten:
Pompoenpit, zwarte komijn, weegbree, paardebloem, brandnetel, moerrasspirea, look-zonder-look, klis, mosterd, chili hot lemon, zeezout
Allergenen: bevat mosterd
Een uniek tafelstrooisel die erg goed past bij de LENTE groeikracht.
Toevoegen aan vegetarische broodsmeersel of ‘hummus’.
Za’Atar ARONIA – BIO
€9,90 – €64,40Ingrediënten van biologische oorsprong: Aronia bes, Zwarte Komijn, Fenegriek, Tijm, Marjolein, Chili Cayenne, Look-zonder-Look, Zeezout
Allergenen: kan sporen van mosterd bevatten
Toevoegen aan soepen, groentenstoofpotten, rijst- en graanbereidingen.
NatuurPlus TAFELSTROOISELS met ZEEZOUT
Smaakversterkers op basis van 90 % lokale en biologische grondstoffen en 10 % zeezout. Bestaan uit een unieke combinatie van bloem-, zaad/vrucht-, blad- en wortelkruiden.
Deze mengsels bieden een lokaal antwoord op exotische essentials zoals Gomasio, Dukkah, Za’Atar,… .
Kruidenstrooisels die breed inzetbaar als broodbeleg, dip of smeersel in een gediversifieerde natuurkeuken. Ze voegen een discrete smaak en geur toe aan warme en koude gerechten. Eenmaal dat je ze kent, verdwijnen ze niet meer van de keukentafel.
Het geheim? Tot stand gekomen in een evenwicht van mens en natuur op basis van lokale planten, samengebracht in een mengsel volgens het cyclisch ritme van het jaar.