Toont alle 8 resultaten

Kawa – specerijen BIO

9,9064,40

Specerijen mix van kaneel, gember, kruidnagel, kardemom, muskaatnoot, foeli, chili hot lemon

meer info

Kleur & Kruid mix Curry kruiden – BIO

6,0064,77

Ingrediënten: Basilicum, Brandnetel, Chilipeper, Daslook, Goudsbloem, Fenegriek, Karwij, Koriander, Majoraan, Mierikswortel, Mosterd, Peterselie, Rozemarijn, Rucola, Venkel, Paprika

Tip:   toevoegen aan soep, saus, marinades, vis en gehaktbereidingen

meer info

Kleur & Kruid mix Kip kruiden – BIO

6,0064,77

Ingrediënten: Rozemarijn,  Basilicum, Majoraan, Karwij, Koriander, Paprika, Venkel, Citroenmelisse, Goudsbloem, Fenegriek, Lavas, Mosterd, Chilipeper, Citroentagetes

Tip:   1 kl mengen met 3 kl  olijfolie en  het vlees instrijken met het mengsel, heel lekker in marinades.

meer info

Kleur & Kruid mix Mosterd kruiden – BIO

6,0064,77

Ingrediënten: Gele Mosterd, Zwarte Mosterd, Lavas, Goudsbloem, Pastinaak, Paprika, mierikswortel, chili

Tip:   in dipsausen met honing en/of yoghurt, met azijn mengen voor een ‘natte mosterd’, als ‘tafelstrooisel’, heel lekker in marinades en sauzen.

meer info

Kleur & Kruid mix Viskruiden – BIO

6,0064,77

Ingrediënten: Citroenmelisse, Venkel, Mierikswortel, Peterselie, Koriander, Chilipeper

Tip:   1 kl mengen met 3 kl  olijfolie en  de vis instrijken met het mengsel, heel lekker in marinades.

meer info

Kleur & Kruid mix Vleeskruiden – BIO

6,0064,77

Ingrediënten: Rozemarijn,  Basilicum, Majoraan, Karwij, Mosterd, Chilipeper

Tip:   1 kl mengen met 3 kl  olijfolie en  het vlees instrijken met het mengsel, heel lekker in marinades.

meer info

Kruidenzout

6,5031,70

Zeezout met 10 % kruidenmengeling (mierikswortel, lavas blad, dragon en daslook)

meer info

Provencaalse kruiden – BIO

4,5053,83

Keukenkruidenmengeling van:

Rozemarijn, Basilicum, Bonekruid, Tijm, Majoraan en Marjolein.

meer info

Kleur & Kruid Kruidenmixen: ZOUT- & GLUTENVRIJE MIXEN van verschillende soorten plantenpoeders

​Viskruiden - Vleeskruiden - Kipkruiden
Currykruiden - Mosterdkruiden

​(BE-BIO-02)