Pasta's en Melen
Toont alle 4 resultaten
PompoenpitMEEL- BIO
€6,50 – €54,58GEBRUIK PompoenpitMEEL
Ideaal in glutenvrije notenrepen of gebak (crumble)
PompoenpitPASTA- BIO
€7,50 – €63,04Gebruik
De pompoenpitpasta gebruiken als gezond broodbeleg, op crackers of in sauzen en dippers. De natuurlijke olie van de pompoenpitolie drijft boven. Roer voor gebruik heel even goed om voor het lekkerste resultaat. De pasta is bovendien een ideale basis voor allerlei toevoegingen naar eigen smaak en creativiteit.
Wat heb je nodig voor 4 personen:
- 500 gr tagliatelli
- 4 sneetjes gerookte zalm
- 4 teentjes look
- 200 gr pompoenpitpasta
- 250 ml room of sojasaus
- Peper
- Zout
Voorbeeld gebruik in gerecht: Pompoenpitpasta met tagliatelli en gerookte zalm.
Een gerecht dat snel klaar is (10 min), eenvoudig te bereiden én origineel.
Kook de tagliatelli beetgaar. Warm (soja)room op en kruid met peper en zout.
Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes, voeg toe aan de warme (soja)roomsaus en laat even inkoken. Voeg enkele geperste teentjes look toe aan de pompoenpitpasta en meng met de warme saus en de tagliatelli. Werk af met pompoenpitten. Smakelijk eten!
WalnotenMEEL- BIO
€6,50 – €54,58GEBRUIK Walnotenmeel
Ideaal in glutenvrije notenrepen of gebak
WalnotenPASTA- BIO
€7,50 – €63,04Gebruik
De walnootpasta kan zondermeer als beleg op brood, cracker, rijstwafel,…gesmeerd worden. De natuurlijke olie van de walnotenpasta drijft boven. Roer voor gebruik heel even goed om voor het lekkerste resultaat. De pasta is bovendien een ideale basis voor allerlei toevoegingen naar eigen smaak en creativiteit. Eenvoudig met hagelslag of schijfjes fruit op zoals banaan, appel, dadel. Voor meer smaak, geur en kleur gebruik je best plantenpoeders zoals goudsbloem-, zoete paprika-, chili- of rozemarijnpoeder. Gemengd met cacaopoeder, honing en een snuifje chilipoeder wordt het een heerlijke notenchoco. Of wat dacht je van een noten cheesecake of van een smoothie met notenpasta, appel, havermout, melk en een tl vanillepoeder, kaneel en cacaopoeder. Gebruik het bij koekjesbereidingen en cakes als voedzaam alternatief voor pindapasta.